Icon

Overstappen? Doe de software wissel!

Lees er hier meer over

Bekijk hier de vele mogelijkheden van Balans

Zo veel functies en toch overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Balans software is erg eenvoudig in gebruik. De meeste gebruikers kunnen na de eerste training direct aan de slag. Bovendien hoeft u niets te installeren.

Lees meer
Duidelijke agenda

Duidelijke agenda

Balans zorgt voor een helder overzicht van uw spreekuren en overige activiteiten. Gemakkelijk voor elke diëtist.

Lees meer
Eenvoudig declareren

Eenvoudig declareren

Diëtisten declareren overzichtelijk naar verzekeraars (Vecozo) en DBC’s (o.a. Calculus, VIPLive, Zorgdomein en VitalHealth).

Lees meer
Voedingsberekening

Voedingsberekening

Met de voedingsberekening in Balans kunt u op een makkelijke manier een eetdagboek of voedingsanamnese invoeren.

Lees meer
Samenwerken in de praktijk

Samenwerken in de praktijk

Balans maakt samenwerken binnen een diëtistenpraktijk erg eenvoudig. Denk aan een gezamelijke agenda, het waarnemen van spreekuren en uren verantwoording.

Lees meer
Geavanceerd cliëntenportaal

Geavanceerd cliëntenportaal

Met de geavanceerde cliëntenportaal staat de wereld open om uw praktijk nog beter te organiseren en beter samen te werken met uw cliënten.

Lees meer
Zorgmail

Zorgmail

Veilige communicatie met uw ketenpartners. ZorgMail geeft de diëtist snel en eenvoudig toegang tot een uitgebreid netwerk van zorgverleners zoals huisartsen en specialisten.

Lees meer
Veilig in de cloud

Veilig in de cloud

De vertrouwelijke gegevens van uw cliënten in Balans bevinden zich in een beveiligd datacenter en niet op uw laptop of PC. Er wordt dagelijks een back-up van de gegevens gemaakt. 

Koppelingen & Integraties

Koppelingen & Integraties

Slimme koppelingen maken samenwerken met DBC's, specialisten of huisartsenpraktijken een stuk eenvoudiger en levert een forse tijdsbesparing op.

Lees meer

Frequently Asked Questions

Hoe werkt de installatie van Balans?

Balans is een cloud oplossing, dat betekent dat er niks op uw laptop of pc geïnstalleerd hoeft te worden. Wij maken voor u een eigen omgeving aan die we volledig voor u inrichten.

U heeft slechts een PC, Laptop of tablet en internetverbinding nodig om Balans te kunnen gebruiken. Wij richten uw systeem voor u in met bijvoorbeeld uw spreekuur locaties en u en collega's krijgen een korte training. Zo kunt snel gebruik maken van uw clientensysteem. U hoeft zich geen zorgen te maken over updates, backups of ontwikkeling. Daar zorgen wij voor.

Interesse in een vrijblijvende demonstratie? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Kan ik in Balans ook samenwerken met collega's?

Dat kan zeker. Balans is bij uitstek geschikt voor de professionele multi-user praktijk. U kunt bijvoorbeeld heel eenvoudig agenda's delen en cliënten kunnen online afspraken maken en hierbij kiezen met welke collega zij een afspraak willen. 
Lees meer

Zijn er koppelingen met Diagnose Behandel Centra (DBC's) mogelijk?

Er zijn koppelingen mogelijk met Zorgdomein en Vip-Live. Zo kunt u goed samenwerken met uw huisartsen of specialist. Afhankelijk van de koppeling ontvangt u verwijzingen volledig geautomatiseerd in Balans.

Lees meer

Beschikt Balans over een online agenda voor cliënten?

Ja, Balans beschikt ook over een geavanceerde online portal waar cliënten zelf afspraken kunnen maken en beheren.

U kunt tevens documenten delen zoals recepten en een voedingsberekening en kunt u voortgang  monitoren van bijvoorbeeld gewicht of BMI.

Lees meer

Veilig en AVG-proof

Met Balans bent u volledig AVG proof. Balans beschikt namelijk over een basis cliënten portaal waar cliënten hun persoonsgegevens en voorkeuren kunnen beheren en inzage in hun dossier kunnen aanvragen. Dit is sinds 1 juli een verplichting en zo voldoe je met Balans dus aan de AVG. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat uw cliëntgegevens goed beschermt zijn. Omdat er niks op uw computer is geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Wij zijn ISO-27001 en NEN7510 gecertificeerd waarmee we aantonen dat wij data veiligheid serieus nemen. Uw cliëntgegevens en praktijkadministratie zijn bij ons in goede handen!

Lees meer