Icon

Overstappen? Doe de software wissel!

Lees er hier meer over

Altijd toegankelijk

Balans is een cloud-oplossing. Dat betekent dat uw praktijksoftware via het internet beschikbaar wordt gesteld. U hoeft dus niks te installeren op uw computer. 

Het grote voordeel is dat u met Balans altijd en overal op computer, laptop, tablet of mobiele telefoon uw praktijk bij de hand heeft. 

Een intake doen op een iPad bij uw client op locatie, een declaratie indienen bij de zorgverzekering, facturen genereren voor uw cliënten of onderweg afspraken maken is dus een fluitje van een cent!

U hoeft zich ook geen zorgen te maken als uw computer u in de steek laat.

Veilig in de cloud

De veiligheid van de cliënten gegevens is natuurlijk erg belangrijk!

De vertrouwelijke gegevens van uw cliënten in Balans bevinden zich in een beveiligd datacenter en niet op uw laptop of PC. Er wordt dagelijks een back-up van de gegevens gemaakt. Bij verlies, diefstal van uw laptop, pc of tablet bent u deze gegevens dus niet kwijt en vallen ze ook niet in verkeerde handen. Met een nieuwe of andere laptop, pc of tablet kunt u dus direct weer aan de slag. 

Ons datacenter maakt gebruik van de laatste stand van de techniek en voldoet aan de hoogst mogelijke standaards op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid. Het behoort tot de absolute top van Nederland en alle voorzieningen voor de serverruimtes zijn redundant uitgevoerd.

Volledig AVG Proof

Balans is volledig AVG-proof. De beveiliging van het systeem voldoet aan alle eisen. Per 1 juli 2020 is het verplicht om uw cliënten de mogelijkheid te bieden om een digitaal afschrift van hun dossier op te vragen ook moeten zij kunnen aangeven met wie hun dossier gedeeld mag worden. Dit is bij Balans voorzien in het vernieuwde cliëntenportaal.

U kunt uw cliënten toegang geven tot het cliëntenportaal waar zij zelf kunnen inloggen om hun voorkeuren te beheren. En nog veel meer. Lees hier verder.