Icon

Overstappen? Doe de software wissel!

Lees er hier meer over
geautomatiseerd verwijzingen ontvangen

Zorgdomein integratie

Ontvang verwijzingen van de huisarts of specialist volledig automatisch in Balans

Koppeling Balans en Zorgdomein

Via de koppeling tussen Balans en Zorgdomein ontvangt jouw praktijk bij een verwijzing via ZorgDomein automatisch alle medisch relevante gegevens snel en foutloos in het Balans cliëntendossier.

Over zorgdomein

ZorgDomein is een online platform waar zorgvraag en zorgaanbod bij elkaar worden gebracht. Ruim 90% van de huisartsen werkt met ZorgDomein. Ook als diëtistenpraktijk kun je de voordelen van ZorgDomein ervaren. Met ZorgDomein toon je zorgaanbod aan de huisarts en ontvang je verwijzingen digitaal, compleet en volgens de geldende richtlijnen. Ook kun je gemakkelijk rapportages versturen en ontvangen. Kortom, betere samenwerking met de huisarts, minder administratieve last voor de praktijk, heldere en veilige communicatie en altijd een complete verwijzing. 

Lees meer op zorgdomein.com/praktijken .  

Kosten Zorgdomein

De kosten voor ZorgDomein voor praktijken bedragen eenmalig € 30,- registratiekosten en maandelijks € 10,- per praktijklocatie en € 6,- per geregistreerde zorgverlener. Voor een praktijk met 1 locatie en 1 zorgverlener bedragen de kosten per maand dus €16,- per maand (excl. BTW). ZorgDomein rekent geen extra kosten voor het gebruik van de koppeling met Balans.

Bij Balans zit de koppeling inbegrepen in de Praktijk licentie of is los verkrijgbaar voor €12,50 per maand.

Koppeling activeren en/of aanmelden

ZorgDomein gebruikers met 'Verantwoordelijk' beheerrechten activeren de koppeling in het ZorgDomein beheerscherm. Lees hier hoe je dit doet. Maak je nog geen gebruik van ZorgDomein? Meld je praktijk dan vandaag nog aan .